Lezing Joëlle van Dijk over 'Pelgrimage naar Santiago de Compostella: natuur en spiritualiteit'.LEZING: Pelgrimage naar Santiago de Compostella: natuur en spiritualiteit
 
De Werkgroep Duurzaamheid van Federatie Gouda organiseert op 18 december een presentatie met spreker Joëlle van Dijk onder de titel: 'Pelgrimage naar Santiago de Compostella: natuur en spiritualiteit'.

Joëlle van Dijk is 26 jaar en vorig jaar afgestudeerd aan Tilburg Universiteit. In haar master-traject, Management of Cultural Diversity, heeft zij gekozen voor een scriptie gebaseerd op onderzoek naar religieuze diversiteit.

Zij heeft van jongs af aan een grote interesse in waarom en hoe mensen op zoek zijn naar zingeving en wat voor rol dit speelt in hun leven. Via wat omwegen is ze bij het onderwerp ‘pelgrimeren’ terecht gekomen, waarbij ze zich richtte op Europa’s meest bekende pelgrimsroute: de weg naar Santiago de Compostella.

De lezing is op dinsdag 18 december a.s. in het Inspiratiehuis aan de Peperstraat 20
De aanvang is 20.00 uur. Toegang is 10 euro (voor leden gratis). De Federatie Gouda is een geloofsgemeenschap die haar inspiratie vindt daar waar christendom, compassie en cultuur elkaar raken. Kijk voor meer informatie op www.federatiegouda.nl.

Onderwerpen