Gastheer/-vrouwen gezocht voor Pourbus tentoonstellingGastheer/-vrouwen gezocht voor Pourbus tentoonstelling
 
Museum Gouda zoekt vrijwilligers
 
Museum Gouda is gevestigd in een monumentaal pand in het culturele hart van de stad en beheert de collectie van de gemeente Gouda. Museum Gouda staat bij bezoekers goed bekend vanwege de gastvrije ontvangst en authentieke sfeer.
 
Momenteel bereidt Museum Gouda de grote tentoonstelling Pieter Pourbus. Meester-schilder uit Gouda voor. Pieter Pourbus werd bijna 500 jaar geleden in Gouda geboren en werd beroemd in Brugge. In Nederland werd niet eerder een tentoonstelling aan deze kunstenaar gewijd. De tentoonstelling opent op 17 februari en eindigt op 17 juni 2018.
 
Speciaal voor deze tentoonstelling zoekt Museum Gouda gastheren en gastvrouwen, die op vrijwillige basis (onder andere in de weekenden) bezoekers willen ontvangen.
 
De werkzaamheden bestaan uit hetsurveilleren op de tentoonstellingszalen, bezoekers te woord staan en het beantwoorden van vragen van bezoekers.

Museum Gouda biedt deze vrijwilligers:

  • een collegiale werksfeer
  • een sfeervolle werkomgeving
  • een training in gastvrijheid en omgaan met bezoekers
 
Voor meer informatie en solliciteren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Onderwerpen