Amazing Vocal Bigband in Arthotheater Schoonhoven

AMAZING VOCAL BIGBAND In ARTOTHEATER Schoonhoven
 
Op zondag 26 maart a.s. vindt een bijzondere muzikaal evenement plaats in het Schoonhovense Arto Theater (Klooster 5) georganiseerd door bigband DizzizJazz.

Onder de titel ‘Amazing Vocal Bigband Sessions’ treedt deze 20-mans formatie uit de zilverstad op met verschillende zangers en zangeressen uit de regio die daartoe eerder dit jaar werden uitgenodigd zich te melden. Het enthousiasme om eens op te treden samen met een groot orkest was duidelijk aanwezig.

Zo zal de bekende vocalgroup Music Unlimited samen met het orkest ‘Signed, sealed, delivered’ uitvoeren.
Hanna Tollenaar zingt ‘All of me’, Marjolein Vorstermans kiest voor ‘Late in the Evening’,
Robert van der Kolk laat ‘Fly me to the moon’ horen, Sacha de Hoog ‘On Broadway’, Madelief Murck ‘That Man’ en Suzanne van Straten zingt met Christa Rijneveld het bekende ‘It’s raining men’.
Daarnaast speelt de bigband natuurlijk ook nog diverse instrumentale stukken.

De optredens beginnen om 15.00 uur (zaal open 14.30 uur) en de entree is gratis!

Om het informele karakter van de middag te benadrukken blijven de dubbele deuren naar het bargedeelte in het knusse theater open zodat de bezoeker kan gaan staan of zitten waar hij wilt.

Verder kan het publiek meteen kennismaken met de nieuwe bandleider in de persoon van componist en trompettist  Coert Zonneveld.
Hij heeft ondermeer gespeeld bij het Rotterdams Philharmonisch orkest , 10 jaar door Europa gereisd met The Glenn Miller Orchestra en bij Joop van den Ende musicals opgetreden in o.a. Tarzan, the Wizz en Dirty Dancing.
Kijk ook op de website:www.DizzizJazz.com voor meer informatie over Bigband DizzizJazz en geplande optredens.

Onderwerpen