RTV Bodegraven pakt groots uit met tussen kerst en kurk vanuit Evertshuis

 RTV BODEGRAVEN PAKT GROOTS UIT MET TUSSEN KERST EN KURK 2019 VANUIT HET EVERTSHUIS
 

Voor de opname van het jaaroverzicht ‘Tussen Kerst en Kurk 2019’ pakt RTV Bodegraven dit jaar groots uit door te gaan samenwerken met het Evertshuis. Het televisieprogramma wordt namelijk op maandagavond 16 december a.s. opgenomen in de theaterzaal én in aanwezigheid van publiek.
‘Een unicum, ook qua techniek',  vertelt Wijno Verweij, producent van het programma, ‘en dat mag ook wel’, gaat hij verder. ‘We hebben twee feestjes. Niet alleen bestaat  dit jaar het Evertshuis 30 jaar, ook de lokale omroep RTV Bodegraven viert zijn 25-jarig jubileum.
 
Het programma ‘Tussen Kerst en Kurk’ wordt al een aantal jaren uitgezonden door RTV Bodegraven. Eerst op de radio en sinds vorig jaar op de televisie. Dit keer zet de omroep de grote talkshow tafel van Gesprek van de Dag dus in de theaterzaal van het Evertshuis. Te gast zijn acht inwoners uit Bodegraven-Reeuwijk, die in 2019 in het nieuws stonden en vanzelfsprekend is de presentatie in handen van AnneMarie Visser.

Elise van den Dikkenberg uit Bodegraven, Chris de Heij uit Reeuwijk-Dorp en Jan de Mol, voorzitter van het WIN Nieuwerbrug  kwamen dit jaar al eens langs in het programma Gesprek van de Dag en vertellen hoe het nu met hen gaat.  Daarnaast zijn er ook een aantal 'nieuwe' gasten zoals hardloopster Tirza van der Wolf, Ardy de Goeij van Natuurboerderij Hoeve Steijn, dominee Bram Tack uit Bodegraven én Nel de Wilde, de nieuwe voorzitter van RTV Bodegraven.
 
Traditiegetrouw komt burgemeester Christiaan van de Kamp langs om te toasten op een veilige jaarwisseling en daarbij maakt hij óók bekend wat per 1 april 2020 de nieuwe naam gaat worden van de lokale omroep.
 
Natuurlijk wordt onthuld wie het Burgerlobby Raadslid van het jaar 2019 is geworden en samen met deze titel wordt een kunstwerk van de Bodegraafse glaskunstenaar Marry Buiks uitgereikt.
 
‘We gaan er opnieuw een bijzondere uitzending van maken, door, voor, over en met inwoners uit onze gemeente’, besluit Verweij, 'én het gaat gezellig worden'! Niet alleen aan tafel bij AnneMarie, maar ook in de zaal met het publiek.

Aanwezig zijn bij de opnames maandagavond 16 december vanaf 20.00 uur in het Evertshuis is mogelijk door het sturen van een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 

Onderwerpen