Concert Swinging SchoonhovenConcert Swinging Schoonhoven

Op vrijdag 29 juni a.s. organiseert muziekvereniging TAVENU Schoonhoven weer het traditionele themaconcert op het Kazerneplein naast het Zilvermuseum.

Ditmaal is het thema ‘ Swinging Schoonhoven’ waarbij het fanfareorkest o.l.v. Dick Jan Veerbeek niet alleen lichte muziek ten gehore zal brengen, maar waarbij ook het befaamde jazzorkest Silvertown Dixiekids Reunited is uitgenodigd medewerking te verlenen.

Dit bekende orkest werd 40 jaar geleden opgericht en zorgde niet lang geleden voor een overvol Arto theater bij een reünie concert.
Zo hoort u ondermeer Justin Bieber’s Despacito, Zoutelande van Bløf, maar ook Dixieland Jamboree en Just a closer walk with thee ( door fanfare én dixielandorkest) etc. Verder treedt voor het eerst het nieuwe jeugdorkest van TAVENU op met 15 jeugdige muzikantjes in spé.

Tenslotte treden de Silvertown Dixiekids Reunited op met een eigen swingend programma. De bezetting is Geert Vormer,piano, Henk Schep, trombone, René Kuzee, trompet en vocals, Jan Wouter Alt, sax en klarinet, Ricardo Kuster, bas, en Cees de Gruijter, drums.

Aanvang van het concert op het Kazerneplein is 20.00 uur. Er is tevens gelegenheid een hapje en drankje te nuttigen. De entree is gratis.
 

Onderwerpen