cialis zonder voorschrift
Home
06-03-2013 - Voorstelling Jeroens Clan voor speciale feestprijs
Nieuws regionaal - Activiteiten
woensdag, 06 maart 2013 13:54

Concordia viert een succesvol seizoen met bezoekers!

Op 20 april is Cultureel Centrum Concordia in Haastrecht alweer toe aan de laatste voorstelling van het theaterseizoen 2012-2013. “We kunnen nu al terugkijken op een mooi seizoen met programma's voor elk wat wils. En met veel enthousiaste bezoekers. We hebben in het kalenderjaar 2012 ongeveer 10.000 bezoekers in Concordia ontvangen. Het bewijst de belangstelling voor Cultureel Centrum Concordia!”, vertelt bestuurslid Jan Dijkstra enthousiast.

Graag wil Concordia het mooie seizoen met haar bezoekers vieren. Concordia biedt de voorstelling van Jeroens Clan, de laatste voorstelling van seizoen 2012-13 op zaterdag 20 april, aan voor slechts € 5,00. Dat geldt ook voor diegenen die al een kaartje hebben gekocht voor de gewone prijs van € 13,50. Zij krijgen op de avond van de voorstelling hun geld retour bij de kassa.

Jeroens Clan: wat zouden de buren daarvan denken?
Grappige, intelligente sketches en liedjes volgen elkaar in rap tempo op. Wat is mooi, wat is oprecht, waar ligt de grens en waar valt gewoon heel veel geld mee te verdienen? Een irritant acteurtje, een stille muzikant en een doldwaas dictatorsduo aan de vooravond van een revolutie: 'Wat zouden de buren daarvan denken'?

Jeroens Clan is een jonge, frisse en enthousiaste cabaretgroep. De vier jongens, Bram Kroon, Jip de Poorter, Matthias Tuns en Thijs Vervoort maken sketches en liedjes die zowel intelligent als grappig zijn. Ze waren de jongste finalisten ooit bij festival CabareteSK, waar ze de publieksprijs en de Zilveren Kabouter wonnen. Ook bij het Utrechts Cabaret Festival gingen ze met de publieksprijs naar huis. Vorig jaar vielen de mannen al erg op in Concordia als spelers bij de Cabaretpoel. Kortom, deze publiekslievelingen mag u niet missen!

Deze publiekslievelingen nu dus voor € 5,00. Bestel uw kaartjes snel want vol = vol! De voorstelling begint begint zaterdag 20 april om 20.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.cultureelcentrumconcordia.nl en te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur. Minimum leeftijd 12 jaar.


Jeroens Clan
Klik op de afbeelding voor groter formaat