cialis zonder voorschrift
Home
06-03-2013 - RTV Gouwestad programmering week 10
Nieuws lokaal - Media
woensdag, 06 maart 2013 13:49

Brede muziekprogrammering radio

GOUWESTAD RADIO brengt wekelijks een scala aan muziekprogramma’s, zoals Weekendlift (zaterdag 13 u) en Weekbreker (woensdag 12 u) met hits en dance classics. Meer dance classics zitten in Listen To The Music op dinsdag om 18 u. Indie en Alternative hoort u bij Indee 2000 (dinsdag 20 u) en Going Underground (vrijdag 19 u). Dance liefhebbers kunnen op woensdagen vanaf 20 u terecht, terwijl de donderdag Country (18 u), Folk (19 u), Americana (20 u) en Blues (21 u) biedt.

TV GOUWESTAD MAGAZINE gaat in op rouwverwerking bij kinderen (8-12 jaar). In de studio verliesbegeleidster Annuska Luigjes van ‘Kiezel en kei’. Daarna een reportage over de aanleg van de 2e Julianasluis, in nieuwe én oude beelden. Jonge Goudse zoomt in op NLdoet van het Oranje Fonds, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Wat doet de Goudse jeugd? Tot slot ‘Marianka in gesprek met’ Ineke Verkaaik, kersverse voorzitter van het Historisch Platform en Arjen van Wijngaarden, de nieuwe directeur van het Verzetsmuseum Zuid-Holland.

INFO
Gouwestad TV is 4x daags te zien via het kanaal van de Kabelkrant. Gouwestad Radio zendt 24 uur per dag uit. Zie voor tijden, kanalen, herhalingen en ‘Uitzending Gemist’: www.gouwestad.nl. Volg ons ook op twitter: www.twitter.com/gouwestad