cialis zonder voorschrift
Home
06-03-2012 - ‘Vladimir’op Gouwestad
Nieuws lokaal - Media
woensdag, 06 maart 2013 10:01

Vrijdag 8 maart zijn Jaap en Ruben Mulder te gast in het Gouwestad Radio muziekprogramma Going Underground.

Op zondagmiddag 10 maart 2013 gaat in Theater Pepijn Den Haag ‘Vladimir’ in première; de tweede muziektheaterproductie van de Goudse klarinettist/theatermaker Jaap Mulder. Centraal staat het korte leven van Vladimir Vysotsky. Zanger, acteur en luis in de pels van de Russische communisten. Vysotsky schreef meer dan 600 teksten en werd de Brel van Rusland genoemd. In deze voorstelling wordt Jaap Mulder begeleid door Ruben, pianist en zoon. Onder de naam MonDeux treden zij geregeld op en met “Vladimir”maakt het duo nu de stap naar het theater. Tijdens de uitzending kunt u, naast een mondelinge toelichting, een aantal nummers van ‘Vladimir’ live vanuit de studio beluisteren.

Het uiterst turbulente leven van Vysotsky en zijn schitterende teksten inspireerden Jaap Mulder tot het schrijven van nieuwe muziek. In korte scènes, gebaseerd op de biografie van zijn Franse vrouw Marina Vlady en in de in het Frans vertaalde teksten, komt Vladimir Vysotsky weer tot leven.

Going Underground is iedere vrijdagavond van 19 – 20 uur te beluisteren op Gouwestad Radio, 97.7 FM (kabel), 106.2 FM (Ether) en als livestream via www.gouwestad.nl. De herhaling valt op dinsdag 12 maart van 19 – 20 uur, waarna de uitzending nog vier weken terug te luisteren is via ‘Uitzending Gemist’.