Welkom bij Gouwestad!

Gouwestad is de lokale omroep van Gouda...

Welkom bij Gouwestad!

Gouwestad is de lokale omroep van Gouda...

...maar het is ook jouw omroep in de buurt!
Slider

Gewoon Groen over biobased bouwen

Zondag 20 nov staat het programma Gewoon Groen in het teken van Biobased bouwen. Natuurlijke materialen gebruiken voor een goedkopere en betere bouw.

In de uitzending zijn Wouter van Iterson (van der Speld bouw) en Carla Rongen (Specialist Circulair en Gezond bouwen en Bouwbioloog).

Uitzending om 12:00 uur en herhaling om 22:00 uur. Vanaf maandag ook te beluisteren via podcast (zoek op Gouwestad duurzaam)

gewoon groen1

Gewoon Groen, Gewoon Duurzaam. Geen moeilijk gedoe met geitenwollen sokken of een windpark in je achtertuin, maar praktische tips die bijdragen aan een duurzamere samenleving én ook nog eens geld opleveren! In samenwerking met Maak Gouda Duurzaam ontvang je iedere maand actuele informatie over duurzaamheid en worden jouw vragen, live, beantwoord.

Je wordt bijgepraat over actualiteiten en activiteiten bij jou in de buurt en signaleren landelijke trends.

De redactie gaat iedere maand op onderzoek uit om prangende vragen te beantwoorden of ontvangt live een gast in de studio, waar je ook vragen aan kunt stellen.

Met een groot netwerk in Gouda op het gebied van duurzaamheid zijn we in staat om elke maand weer de nieuwtjes te brengen die jouw helpen om duurzamer te leven.

Je kunt tijdens de uitzending reageren door een tweet te sturen naar @GGGouda of te bellen naar 0182 522 500.

Gewoon Groen, iedere derde zondag van de maand om 12.00 uur, Gouwestad radio.