cialis zonder voorschrift
Home
06-03-2013 - Rood schilder concerten met Jaap Mulder
Nieuws lokaal - Activiteiten
woensdag, 06 maart 2013 09:56

Vanaf vrijdagavond 15 maart a.s. kleurt Gouda een aantal weken ‘rood’. In Pand Roodbol en de Jeruzalemkapel is de expositie ROOD te bezichtigen. Beeldend kunstenaar Liset van Dommelen, Streekarchief Midden-Holland, Bibliotheek Gouda en de Firma van Drie zijn de initiatiefnemers. De Goudse muzikant Jaap Mulder verzorgt de muzikale omlijsting bij de opening en is op zondagmiddag 17 en dinsdagmiddag 26 maart te gast in het Roodarchief, Jeruzalemkapel in de Jeruzalemstraat 11 in Gouda.

Jaap Mulder en Liset van Dommelen geven al geruime tijd schilderconcerten, onder meer via de Brede School Gouda. Dit keer nemen zij de deelnemers mee op avontuur door de wereld van rood. Tijdens een rondleiding door de expositie vertelt Liset over een aantal tinten rood en laat Jaap horen hoe kleuren zouden kunnen klinken. Daarna kan men zelf aan de slag met verven, kleurstof en pigment. Na afloop van de workshop worden alle werken als een grote compositie neergelegd en laat Jaap de schilderijen ‘horen’. Op dinsdagmiddag 26 maart, aanvang 15.30 uur, is de workshop voor kinderen vanaf 7 jaar. Kosten 12,50 euro inclusief papier, materialen en een drankje. Om 16.30 uur zijn (groot)ouders en anderen welkom om de eenmalige uitvoering van deze Rode Partituur te komen beluisteren. Op zondagmiddag 17 maart, aanvang 14.00 uur, is de workshop gericht op volwassenen. Kosten 25 euro, incl. doek, materialen en een drankje.

Aanmelden en meer informatie kunt u opvragen bij Liset van Dommelen, 06 31673477 of via ateliervandommelen@hotmail.com. Ook voor speciale groepsboekingen kunt u contact opnemen met de kunstenaar. Meer informatie over het project ROOD kunt u vinden op goudanet.nl onder ‘rood archief’ en daarna ‘activiteiten’. Kijkt u ook op facebook bij RoodArchief..