Promen blijft de gemeente schoonmaken en cateren


Ook de komende drie jaar gaat Promen het Huis van de Stad schoonmaken en de ambtenaren en bezoekers voorzien van koffie. Het huidige contract is verlengd en dit is op 20 november met een handtekening door de gemeentesecretaris Loes Bakker en directeur David van Maanen van Promen bekrachtigd. Met deze samenwerking geeft de gemeente Gouda invulling aan het begrip maatschappelijk ondernemen.
 
Promen is een bedrijf dat zich in de regio Midden-Holland richt op de sociale werkvoorziening en re-integratie. Al sinds de opening van het Huis van de Stad op 4 juni 2012 voert Promen de catering en schoonmaak naar volle tevredenheid uit.
 

Blije medewerkers

Gouda heeft als speerpunt dat iedereen kan meedoen in de samenleving. Het hebben van werk is daarbij een belangrijk onderdeel. Loes Bakker, gemeentesecretaris: “Via Promen geven we de gelegenheid om kennis en werkervaring op te doen aan mensen die anders te lang op de arbeidsmarkt buiten spel zouden staan. En ik merk dat onze medewerkers blij worden als ze zien dat de medewerkers van Promen hun werk met zo veel plezier uitvoeren.”


 

Onderwerpen